Page 2 of 154 FirstFirst 12341252102 ... LastLast
Results 21 to 40 of 3075
  1. #21
    Member Jacques Lucke's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Berlin, Germany
    Posts
    716
    Cool. Ask, if you have a problem



  2. #22
    Member
    Join Date
    May 2012
    Location
    Barcelona, Spain
    Posts
    586
    oh man, you should implement an "audio node" input! based on some of he addons out there that do it... so we can have audio based procedural animation!!!... god i'm so excited!



  3. #23
    Member Jacques Lucke's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Berlin, Germany
    Posts
    716
    Hahaha great idea. I implemented a basic implementation of an 'Audio node' yesterday
    It is pretty basic but already works. It is a node that bakes an fcurve from an audio file and outputs the value

    I will make a Video in which I use that node when it has less limitations



  4. #24

    fade node

    Coming from After Effects motion design, one basic node or effect we use ALL the time is an opacity parameter to fade in/out characters one by one. I haven't used blendGraph, the new blendermarket-paid-motionTool or your addon but it looks like this opacity option doesn't exist in any animation nodes addon.
    Any idea if that is possible to implement ?



  5. #25
    Member Jacques Lucke's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Berlin, Germany
    Posts
    716
    Well it is possible to implement. I'm still trying to find a nice and flexible way to execute nodes on multiple objects.
    I already tried some things but failed, because I didn't found how I can get all nodes that are in a node-Frame.......

    I just got another idea and will test this now



  6. #26
    Member rasper's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Utrecht, The Netherlands
    Posts
    51
    Hi Jacques,

    Thanks for the nice addon! Just played around with it a little bit and it's already pretty nice. Procedural animation goodness is always welcome!
    Pipeline & Technical Artist
    linesofjasper.com
    Blender Network Profile



  7. #27
    Member Jacques Lucke's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Berlin, Germany
    Posts
    716
    Hi rasper


    here is another Video: https://www.youtube.com/watch?v=ds0Z...ature=youtu.be

    I implemented a new way of interpreting the node tree. It is about 20-30 times faster now.



  8. #28
    Member
    Join Date
    May 2012
    Location
    Barcelona, Spain
    Posts
    586
    Well Done, i've been thinking of useful things, like nodes it should have, definitelly the one that would make it great would be a replicator (in order to make it create the same geometry several times as instances, so they can be spread randomly if you want)
    and also in the object output we should be able to output stuff to a group and have offsets for the objects that can be managed via textures and such...
    Also i did this animation shown in the pic, but that would have been done much easier if for instance the second object info could grab the data outputted by the first obejct output and offseted that by 1 frame, (much less nodes..)
    Screenshot 2014-10-03 12.35.00.pngScreenshot 2014-10-03 12.40.51.png

    but so far so good!!!



  9. #29
    Member Jacques Lucke's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Berlin, Germany
    Posts
    716
    Cool that you tried the addon.
    Yep. There some things missing, but I work since last saturday on this addon and this is quite good I think.
    As I said multiple time in this thread I will implement a way to have loops. These work like a replicator but are more flexible (at least in my imagination )

    I try to keep the addon as general as possible to be able to extend it later more easily. Thats the reason why I don't want to implement a small replicator that does exactly one thing or so.

    The rewrite of the 'interpreter' made it much easier to code more functionality.



  10. #30
    Member richardvdoost's Avatar
    Join Date
    Feb 2014
    Location
    Netherlands
    Posts
    101
    This is great Jacques! Looks very powerful and versatile, keep it up
    I love how you can access the velocity of an object!



  11. #31
    Member Jacques Lucke's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Berlin, Germany
    Posts
    716
    Hehe thanks



  12. #32
    Member ricardo.roehe's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Brasília - DF - Brazil
    Posts
    48
    Originally Posted by Jacques Lucke View Post
    http://youtu.be/lYTKYIVSbbIhanks
    I'm looking for a more creative name because I get tired of writing 'a n i ma t i o n n o d e s'
    so maybe someone has a good idea for that
    It is along name, "Animation Nodes", but it is SO powerful and precise in its description!
    Gigabyte GA-970-DS3P / AMD Athlon II x3 425 2.7GHz / Kingston 16GB DDR3 1333MHz / NVIDIA GeForce GTX 550 Ti (2GB) / Linux Mint 17.3 64-bit Cinnamon



  13. #33
    Member Jacques Lucke's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Berlin, Germany
    Posts
    716
    you might be right



  14. #34
    Member
    Join Date
    May 2012
    Location
    Barcelona, Spain
    Posts
    586
    Oh nice, i like it man, it's already working great!, just the other thing to make it more "artist" friendly, is to call things like "string" just text... hehe =), i don't know how we can translate intergers, vectors and floats... maybe vector could have something like RGB on it, interger could be just number, and floats just numbers with decimals... i'm just shooting out ideas... i myself have had a hard time figuring out what each thing is... =)

    anyways if i didnt say it before, thank you , thank you so mucha and great job, i'll help you out in anything i can =)



  15. #35
    Member Jacques Lucke's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Berlin, Germany
    Posts
    716
    I had the first loop running the same effect that I did in the video but with an object group
    But I have to clean this up a lot before I merge it in master.

    yep. It is a chaos at the moment with these names I will handle such issues when I think that the core is ready.
    You are welcome to help out I don't know if you know github a bit. Maybe you can create Issues in my repository with things you find helpful. This would make it easier for me to adress all those small changes.



  16. #36
    Member
    Join Date
    May 2012
    Location
    Barcelona, Spain
    Posts
    586
    i can learn =)



  17. #37
    Member
    Join Date
    May 2012
    Location
    Barcelona, Spain
    Posts
    586
    where do i put it ? issues?



  18. #38
    Member Nikos_'s Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    Paris - Taipei
    Posts
    214
    Hi ! Just dropping by the thread to say how much I am impressed ! Jacques, your contribution to the community is unvaluable !
    I begun to play with your addon in the afternoon... now it's 03:30am, and I can't stop. Antidote please !!



  19. #39
    Member Jacques Lucke's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Berlin, Germany
    Posts
    716
    Haha thank you nikos
    Sorry that you can't sleep because of this addon haha



  20. #40
    Member Jacques Lucke's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Berlin, Germany
    Posts
    716
    @electronicpulse: I think you have to make an account on github first. Then you can go to my Project page and click on 'Issues' on the right.
    issues.PNG
    There you should have the ability to create a new issue
    issues new.PNG



Page 2 of 154 FirstFirst 12341252102 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •