Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 21 to 37 of 37
  1. #21
    Member Matpi's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    [+] CH
    Posts
    107
    Originally Posted by pitiwazou View Post
    I think we have to ma a proposal.
    I never did this.
    Maybe someone (the creator for example...) should first simply informally get in touch with any dev a bit concerned about addons, etc.
    I will check in the doc for the guidelines (my addon is already +/- PEP80-compliant, it won't be too difficult to get it fully compatible).

    What bothers me is that it currently is in development stage, I would wait a bit and get more feedback from users before asking for trunk-integration.

    Speaking of developement, version 1.6 is now available with... custom coloring option! Please try it!
    I am currently not very happy about the layout, if you have better ideas about how/where to place widgets, I would be happy to hear them (maybe simply make a proper panel rather than integrating in an existing one?).

    Another (small) change is the line width now limited to 10.0. It's actually a limitation of bgl/OpenGL, maybe you had already seen that values in 10.0-20.0 in the UI had no influence on the display.



  2. #22
    Member pitiwazou's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    France
    Posts
    2,544
    You are right, I'm too hasty, sorry ^^

    It is possible to see the border lines in occlude geometry mode ?

    60da8c6b3f84a69b726b4716a7f14e2f.png



  3. #23
    Member Matpi's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    [+] CH
    Posts
    107
    Do you mean, see them when occluding is off (like in your picture)? (button is on by default, occlude is a synonym for hide)

    That would mean it should force OpenGL to render them even if placed behind other parts... I'll see what I can do.

    Other topic, but I'm happy to see that it works well even in Quad View, without having me to care about it ;-)


    EDIT: ok, got it, simply have to disable GL_DEPTH_TEST. I'll update that.
    Last edited by Matpi; 21-May-15 at 07:10.



  4. #24



  5. #25
    Member Matpi's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    [+] CH
    Posts
    107
    Well... I've got some problems retrieving current SpaceView3D (to check if use_occlude_geometry is on). It'll take a bit more time than expected (maybe until this evening... :-/).



  6. #26



  7. #27
    Thanks man, very cool job!



  8. #28
    Member Matpi's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    [+] CH
    Posts
    107
    Done!

    Version 1.7 adds optional geometry occlusion, based on the mode active in each view.



  9. #29



  10. #30
    Member Matpi's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    [+] CH
    Posts
    107
    Just released version 1.8, which fixes a bug about custom color picking.


    BTW: thanks for all your comments! I really hope this addon can be useful to you. Don't hesitate to make requests, suggestions, etc.
    Last edited by Matpi; 21-May-15 at 14:14.



  11. #31



  12. #32
    I couldn't install it on 2.75 rc



  13. #33
    Member pitiwazou's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    France
    Posts
    2,544
    Have you right clic on RAW and save in .py ? Look if it's not an html.



  14. #34
    Hi thanks, it was a py file, but not from raw. It works now. It should be a great help in retopology.
    Would it be possible to make those edges outlined too which are not making faces?
    Last edited by mzprox; 28-Jun-15 at 11:31.



  15. #35
    love it!! thanks again



  16. #36
    Nice add-on Really useful with retopo + hidden lines shading.
    Thanks a lot!
    Antonio Mendoza Salado
    3D Artist and Illustrator
    www.vertigostudio.es



  17. #37
    Tick border lines in edit mode, go object mode and back to edit mode > Blender crash.
    Todays build, Win64.



Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •