Page 16 of 83 FirstFirst ... 614151617182666 ... LastLast
Results 301 to 320 of 1643
  1. #301
    Member SterlingRoth's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Portland, OR
    Posts
    1,879
    Originally Posted by cekuhnen View Post
    I experience such odd render results with parts missing
    Are you using GPU? I've run into the same issue while trying to use GPU rendering, I believe it isn't supported currently.



  2. #302
    Member YAFU's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    2,505
    Just in case, they had mentioned that this does not work with multi GPUs.
    Although sometimes I get some problems with single GPU.
    Be patient, English is not my language.



  3. #303
    Member
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    UK, England
    Posts
    488
    Just downloaded test build, Firepro W9100 16gb gddr5 ram. Opencl kernel failed to compile. Gutted, really wanted to test this for gpu rendering.

    Even doesnt compile kernel with LWR turned off

    Also when using CPU the filter after the render masivly over brightens the scene?



  4. #304
    Member Odilkhan Yakubov's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Tashkent, Uzbekistan
    Posts
    335
    Originally Posted by 3DLuver View Post
    Just downloaded test build, Firepro W9100 16gb gddr5 ram. Opencl kernel failed to compile. Gutted, really wanted to test this for gpu rendering.

    Even doesnt compile kernel with LWR turned off

    Also when using CPU the filter after the render masivly over brightens the scene?
    Are you enabled Passes in Layer option Tab? If yes, this is your problem.



  5. #305
    Hi,

    Is there any possibility to filter only for example transmission passes, diffuse and leave glossy?
    Just, is there a possibility to turn some passes off in the filtering process?

    Great work btw
    Last edited by Rangiz; 03-May-16 at 23:08.
    adrian2608.weebly.com



  6. #306
    Member lsscpp's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    Firenze
    Posts
    1,949
    I guess that's what the passes in the panel are for. Don't think they work so far, though.
    Everything's relative. Even saying "Everything's relative".



  7. #307
    Originally Posted by lsscpp View Post
    I guess that's what the passes in the panel are for. Don't think they work so far, though.
    I'm asking because they aren't working as they probably should.
    adrian2608.weebly.com



  8. #308
    Member cekuhnen's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Grosse Pointe Woods, Michigan, USA
    Posts
    11,958
    Originally Posted by YAFU View Post
    Just in case, they had mentioned that this does not work with multi GPUs.
    Although sometimes I get some problems with single GPU.

    Note to Claas: READ FIRST !!!

    Yes I use multiple GPUs (2 GTX 970s).
    3D Design Generalist - Faculty Industrial + Interior Design
    Chair Interior Design - Wayne State University



  9. #309
    Member fdfxd's Avatar
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    Egypt, Alexandria
    Posts
    1,547
    Originally Posted by cekuhnen View Post
    I experience such odd render results with parts missing

    Been there, most likely caused by multiple gpus.


    Sent from my SM-G530H using Tapatalk
    GPU: Sapphire R7 240 1GB Overclocked,CPU: Intel Pentium G2030 3.0 GHz 3MB Cache Dual Threaded,Ram: 8 GB Kingston Hyper X Fury DDR3



  10. #310
    Member cekuhnen's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Grosse Pointe Woods, Michigan, USA
    Posts
    11,958
    Originally Posted by fdfxd View Post
    Been there, most likely caused by multiple gpus.
    Yeah is I wrote - I should have read more carefully because I overlooked that note.
    3D Design Generalist - Faculty Industrial + Interior Design
    Chair Interior Design - Wayne State University



  11. #311
    This made my 10k samples look infinitely better than my 100k samples. Thank you for allowing me to carry on with cycles.



  12. #312
    Member lsscpp's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    Firenze
    Posts
    1,949
    10k samples?? 100k samples????? what kind of scene are you rendering dude?
    Everything's relative. Even saying "Everything's relative".



  13. #313
    Member
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Tellus
    Posts
    285
    So sorry if this is allready asked. to lacy to go trough 12 pages. Every time I try to use render preview , blender instantly exit.
    is this bug solvable?

    Windows 10
    Nvidia Gforce 780 (4mbram)
    Intel i7 cpu
    16 GB of ram



  14. #314
    Originally Posted by esimacio View Post
    So sorry if this is allready asked. to lacy to go trough 12 pages. Every time I try to use render preview , blender instantly exit.
    is this bug solvable?

    Windows 10
    Nvidia Gforce 780 (4mbram)
    Intel i7 cpu
    16 GB of ram
    It is an issue with THIS experimental build. When denoising is in master, viewport rendering will be working as expected. Until then I suggest you use a regular build for modelling, shading and preview and just switch to this build for rendering.



  15. #315
    Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    2,372
    12 pages lazy?
    If you do care, at least read the original post:
    ...
    Also, as a final note, I'm pretty sure that at least Viewport rendering is broken in this build, and I didn't test that much in general, so I don't recommend using this build for serious work (yet).



  16. #316
    Member cekuhnen's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Grosse Pointe Woods, Michigan, USA
    Posts
    11,958
    Originally Posted by burnin View Post
    12 pages lazy?
    If you do care, at least read the original post:
    Please it is easy to overlook things - forums like this are not always the best way to store and present data.

    I also overlooked the double GPU stuff and I was following this quite closely!
    3D Design Generalist - Faculty Industrial + Interior Design
    Chair Interior Design - Wayne State University



  17. #317
    Originally Posted by lsscpp View Post
    10k samples?? 100k samples????? what kind of scene are you rendering dude?

    It's a big scene, indoors, but I'm making backgrounds similar to those in the original Resident Evil series, so resolutions around 320x280. Even plain diffuse surfaces were noisy at 100k, wasn't sure what to do, but this thing is amazing.



  18. #318
    Member
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Tellus
    Posts
    285
    yeah i did ;-) i did read quite many pages.



  19. #319
    Member JustinBarrett's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Trier(near), Germany
    Posts
    1,654
    I think this was just a proof of concept for GSoC, but has this been further integrated?
    I tinkered with it a bit and found it works very well...esp with some direct clamping(like most scenes )...but nice...loving it.
    "The crows seem to be calling my name." Thought Kaw.



  20. #320
    I have some problem when working on some of my older scenes.
    When render gets to denoiseing it got stack at block 1 and cannot be cancelled. Never the less blender is responsive you can't cancel or quit. In console there show some errors about writing tiles:
    RenderEngine.end_result: dimensions do not match any OpenEXR tile.OpenEXR-writeTile: ERROR: Failed to write pixel data to image file "/tmp/blender_kM0ldH/boxes-anim2.1.itasc.volume.blend_hall_RenderLayer.exr". Attempt to write tile (0, 0, 0, 0) more than once.
    RenderEngine.end_result: dimensions do not match any OpenEXR tile.

    Solved.
    The source of problem was "Save Buffers" setting in Rendering>Performance. When unchecked lwr works fine.
    Last edited by BArtus; 18-May-16 at 03:12.



Page 16 of 83 FirstFirst ... 614151617182666 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •