Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 61 to 80 of 88
  1. #61
    THANK YOU this is a really useful tool, i use it all the time btw i found a little bug. Origin to bottom gives me a traceback with curves



  2. #62
    Member pitiwazou's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    France
    Posts
    2,800
    I will check that.
    And I will add the circle yes ; )



  3. #63
    Hum, everything works fine (really cool ) but weirdly enough, the offset addon is the only one I cannot install. Any idea?



  4. #64
    Member pitiwazou's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    France
    Posts
    2,800
    Look at the console to see the error.
    Check you have the good file.



  5. #65
    Member Meta-Androcto's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    australia
    Posts
    4,045
    hi, i'm using 2.79 rc and nightly builds, i'm getting crashes with many of your addons.
    from a fresh build, speedflow is crashing activation and prior working combinations of all your addons fail activation.
    thanks, could you test this out please.



  6. #66
    Member pitiwazou's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    France
    Posts
    2,800
    We wait for the official 2.79 to work in this kind of issues.
    That will be fixed



  7. #67



  8. #68
    Member pitiwazou's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    France
    Posts
    2,800
    ^^

    We will have a lot of work when the 2.79 official will be released



  9. #69

    Perhaps a bug found?

    Salut Cedric,

    I encountered this issue when connecting vertices. Look at the GIF and below the error message I got.

    <a href="http://abload.de/image.php?img=pie_menu6oskh.gif" target="_blank">

    Code:
    Error: Invalid selection orderTraceback (most recent call last):
      File "C:\Users\leevy\AppData\Roaming\Blender Foundation\Blender\2.78\scripts\addons\wazou_rmb_pie_menu_2_1_3\operator.py", line 1179, in invoke
        bpy.ops.mesh.vert_connect_path()
      File "C:\Program Files\Blender Foundation\Blender\2.78\scripts\modules\bpy\ops.py", line 189, in __call__
        ret = op_call(self.idname_py(), None, kw)
    RuntimeError: Error: Invalid selection order
    I'm running on Blender 2.78C.

    Many thanks for having a look.

    Cheers, Lecra



  10. #70
    Member pitiwazou's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    France
    Posts
    2,800
    You have to use the merge tool, not the connect.
    Will try to add a message if there is an error.



  11. #71
    Originally Posted by pitiwazou View Post
    You have to use the merge tool, not the connect.
    Will try to add a message if there is an error.
    Hey mate just found this addon not long ago, best one I've used, just wondering though if it's possible to add more import buttons with the OBJ, FBX etc, I use PSK/PSKX files alot and was hoping I could add it to the menu somehow if possible.

    Cheers.



  12. #72
    Great Addon. Is it possible to change from RMB to LMB reason when we use the addon after click with RMB and add a object say cube and when we need to move or drag we have the habit to move the manipulator and with RMB we drag but it did not work due to the RMB addon with LBM we have to select and then drag. If it is possible to change the RMB to LMB and rest the same.



  13. #73
    Member pitiwazou's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    France
    Posts
    2,800
    @Blenux, you can edit the code.

    @atekdigital, change the keymap in the preferences of the addon.



  14. #74
    Thanks for the reply sorry did not get in user preferences can u plz show a screen shot what and how to change.



  15. #75
    Member pitiwazou's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    France
    Posts
    2,800
    In the keymap tab if you use the last version.



  16. #76
    Member Meta-Androcto's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    australia
    Posts
    4,045
    hi, i've been mapping the menu to double left click.
    this works great for me.
    left click places cursor as usual, double left click brings up the menu.



  17. #77
    I like the addon much flexibility to work it. Is there any feature i dont know yet or can u add in it. I want is the empty slot which i can add my shortcut to the pie menu. For example In the import/export we have options obj, fbx, stl, alembic and i want other than that svg option so how can i add. If a empty slot or unwanted i can remove or add. And in the edit mode Mark seam or clear seam is not available if there are add or remove slot we can edit with are requirements.



  18. #78
    Member pitiwazou's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    France
    Posts
    2,800
    You will have to edit the addon yourself to have what you want.



  19. #79
    how can i edit the addon. so there is feature we can edit may i know how.



  20. #80



Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •