Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Member Safetyman's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Maryland, USA
    Posts
    1,479

    Cycles nodes missing?

    Using 2.79b -- What do I have to turn on/enable in order to see the cycles nodes "Displacement" and "Vector Displacement"? The Blender manual doesn't mention what features I have to enable to use those nodes and I'm sure I'm overlooking something. Are they not present in the official release yet?
    Quicksand has no sense of humor
    DeviantArt | Sketchfab



  2. #2
    Member Secrop's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Berlin
    Posts
    2,072
    Originally Posted by Safetyman View Post
    Are they not present in the official release yet?
    Nope... only in the nightly builts.



  3. #3
    is this some new cycle nodes ?
    there is a Displa setting for texture panel!

    happy cl
    Nice 3D models = 25 % K.I.S.S + 25 % common sense + 25 % Inspiration + 25 % Knowledge
    Win 10 64 bits / Thanks and a Happy 2.79 with Cycles



  4. #4
    Member
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Belgium
    Posts
    128
    Ricky: No i think it's the same node as before. The node "Material Output" but instead of having a "gray" input (floating value), it's now "blue" like vector value and displacement work in 3D instead.
    Last edited by warnotte; 16-Apr-18 at 02:29.



Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •