Let’s say you want to make a movie… mmmmmm… about 1 hr. duration ???
And after working hard, you just got the best image you can.
It took… mmmmmm what about… 20 minutes ???
1 hour = 60 minutes
60 min. x 60 sec. = 3,600 sec.
you must render at least 24 frames per second so:
3,600 sec. x 24 = 86,400 frames
remember your render time ???
86,400 frames x 20 = 1,728,000 minutes
1,728,000 / 60 = 28,800 hrs.
28,800 hrs. / 24 = 1,200 days
1,200 / 365 = 3.29 YEARS
That of course IF your computer is ON
ALL DAY LONG !!!
Sooooo… you better hurry finishing your modeling, texturing, UV mapping, lighting, composing, making dialogs, recording those dialogs, making music, recording that music, mix all of them…
Don’t forget post-production
See you in 4 years !!!
C&C Welcome !
Comments from the author:
I made this for you to laugh… or to think ! (when i was waiting for a looooong render ) No intentions to hurt anyone’s feelings.
Anyway, this only works if you have a “squared mind”