Another pic from Ron Loo game- airship pier *UPDATE*

Je to supr, mam takovou otazku, uz je nejak zhruba stanoveno datum vydani Ron Loo. Cetl jsem, ze doelavate postavy ve 3d. Ale nejak se to protahuje, co :).
vosa

Je to supr, mam takovou otazku, uz je nejak zhruba stanoveno datum vydani Ron Loo. Cetl jsem, ze doelavate postavy ve 3d. Ale nejak se to protahuje, co .
vosa

No co Ti mam na to rict :slight_smile: Proste to trva…vzdycky 10x dyl nez clovek planuje :frowning: Navic jsem na grafiku, animace a scenar sam. Ale delame co muzem-ted zrovna demo na ECTS :slight_smile:

Demo, na to jsem se chtel zeptat. Bude nekdy nejaky existovat i na vasem webu? Kdyztak to please oznam tany na elysiunu, jsem tu nepomerne casteji, nez na strankach RonLoo, hlavne v dodelanych projektech, dik. Hodne uspechu i stesti s hrou ;). Eeee, mimochodem, kolik vas na tom vlastne dela?
so long vosa

Demo, na to jsem se chtel zeptat. Bude nekdy nejaky existovat i na vasem webu? Kdyztak to please oznam tany na elysiunu, jsem tu nepomerne casteji, nez na strankach RonLoo, hlavne v dodelanych projektech, dik. Hodne uspechu i stesti s hrou . Eeee, mimochodem, kolik vas na tom vlastne dela?
so long vosa

I will answer you via PM, OK? Don´t want to confuse others by our czech :smiley:

Yes, yes you are right. I didn’t want to make it long. I don’t like talking to czechs in english because I’m not so good in it so I prefer czech.
so long . vosa

What the f&#k is czech? A secret language or something like that? :o

Are you serious or you are joking? You really don´t know about state in the heart of Europe Czech republic?

:P, very secret, very secret.
No, serious, it’s easier to talk in native lang. But it’s true I should have used PM.
so looooong vosa