Hard Ops Thread

Hi
Do you have any compatible keymap for which we select industry Compatible ?
Thx

https://boxcutter-manual.readthedocs.io/en/latest/faq/#i-cant-use-the-industry-standard-kepmap-with-the-ctrl-d-helper

1 Like

Hi

What is this error and how do I fix it:

I’m using blender v2.80.75

Thank you in advance!

can you try with new blender from

It works with the 2.81 beta.

Yo Master! Meta Mesh LW plugin (read my post at bottom)… Make something like this please!!! Maybe you could call it SoftOPS?.. As I say in the post there, I have money waiting for the dev that makes a Blender addon that does exactly like the MetaMesh LW plug. MetaMesh combined with QuadRemesher is the shizz, but it sucks jumping back and forth between LW and Blender to make said shizz…

this is as close as it gets. Of course something live would also be nice but Im getting some nice results out of this thing.

3 Likes

You should try optiloops addon after the remeshing to see if the polycount can be satisfying. Don’t forget a video to showcase that combo :stuck_out_tongue:

1 Like

got a link?

there https://github.com/vilemduha/optiloops

This video https://www.youtube.com/watch?v=XXDaAVGctxY

In 2.8 the shortcut/hotkey is X, inside the same menu for delete vertices/edges/whatever (Edit Mode).

5 Likes

Just wanted to update: I’ve been working on my Mac version of Blender this weekend and Boxcutter is now working flawlessly, without having to start thru terminal.

3 Likes

greatest news ever thanks for the follow up!

1 Like

Quick question: with HOPS, how do you add an array after an initial array?

https://hardops-manual.readthedocs.io/en/latest/modifiers/#array

1 Like

Any updates on the Draw UV tool being re-added to hard ops?

its in the queue. It was discussed earlier today. Its time is coming.
Maybe after this BC micro update thats coming up.

Another question, I’ve stumbled upon a weird glitch. After using boxcutter almost extensively through this project for a while, it suddenly start to have this weird glitch where the drawing does not correspond with the cursor only in ortho view. Copy and pasting this the geo to another blend file and still the same issue… I must have pressed some wrong button somewhere or something. Any ideas?