Bu eğitim videoumuzda Blender’a yeni başlayacaklar için yapacağımız kemiklendirme serisine bir giriş yaptık. Kabaca çeşitleri saydık. Bundan sonraki videolarımızda bunların karşılaştırması, avantaj ve dezavantajları, bazı ipuçları ve bazıları için de yarıntılı oluşturma videoları yapacağız. Lütfen taleplerinizi yorumlara yazın ki yapacağımız videolarda onlara da değinelim. Tabi bizi aşan talepler değilse
Bu partta CG cookie’nin kemiklendirme yöntemine ilavaten bazı ipuçları verdim. Ve bu kemiklendirmenin bazı avantaj ve dezavantajlarına değindim. Beğendiyseniz devamını kaçırmamak için abone olmayı unutmayın.
.
…
ENGLİSH VERSİON İS İN ANOTHER LİST
You can find english version in the other playlist in our channel…
.
Bu videoda size Makehuman son sürümünü nerden indirip kurabileceğinizi ve MHX2 çeşit kemiklendirmeyi blendera almak için gerekli pluginleri göstermeye çalıştım…
.
Bu videoda sizlere MHX2 kemiklendirmesini Blender’a alma çeşitlerini ve özelliklerini göstermeye çalıştım.
.
You can find english version in our channel “charater rigging types” playlist…
.
Bu bölümde Makehuman programından MHX2 ile aldığımız karakterin kaş, göz, kiprik ve saçlarının simyah görünümünü nasıl düzeltebileceğinizi göstereceğim… Serinin devamı için beğenmeyi ve abone olmayı unutmayın
…
.
Bu eğitim videomuzda rigify addonu ile üretilen kemiklendirme ile MHX2 kemiklendirmelerini karşılaştıracağım…
.
.
.
ENGLİSH VERSİON İS İN ANOTHER TOPİC