Particle Problem

Hello everyone,

I ran into a problem with the particle system in Blender 2.49a.
I want that the particles move from the emitter to a reactor and that they die if they hit the reactor. So far as good, woorks all fine. But now here comes the problem. If I jump to the last frame of my animation all particles are visible at the reactor. And after a test rendering on my home render farm I see them in all renders at the reactor after they moved to it. Of course I baked all the physic and cleared the cache path and baked new, but no chance to change it.
Has anyone the same problem or does someone know how to solve it?
Thank you for help!

Upload a .blend.

http://uploader.polorix.net/

So here is the Blender file: http://www.scua.de/downloads/Particletest.blend

If you input following keys: shift + left arrow you will see the particels in the 3d preview also in the rendered image. If you do animation and stop on frame 400 then you won’t see any particel in the 3d preview also in the rendered picture… And my render farm renders picture for picture, so if it calls the blender file it calls the frame to render. It’s just the same as I jump to frame 400.

Here is a Blender file: http://www.scua.de/downloads/Particletest.blend
If you jump to frame 400 with the keys shift and left arrow you will see that there are the particles at the reactor in the 3d preview and if you render it, too. But if you paly the animation all particles has been killed and removed. Rendering on one computer is no problem, but I need this effect for a bigger scene and I can’t render it on only one computer…

Here is a Blender file: http://www.scua.de/downloads/Particletest.blend

If you jump to frame 400 pressing the keys shift + left arrow you will see the particels in the 3d preview and in the rendered picture (F12), too. If you play the animation and stop on frame 400 there won’t be any particels in the 3d preview and in the rendered picture, too.

Here is a Blender file: http://www.scua.de/downloads/Particletest.blend

If you jump to frame 400 with pressing the keys shift + left arrow you will see the particles in the 3d preview and in the rendered picture (F12), too. If you play the animation and stop on frame 400 there won’t ba any particle anymore.