Some NodeGroups not appending - Python blender 2.80

Hi, I made (I know it a bit clumsy without loop) a class that appends nodegroups:

# Add Compositing NodeGroups
class APP_OT_composnodegroups(bpy.types.Operator):
    bl_idname = 'app.composnodegroups'
    bl_description = 'Add Compositing NodeGrops. In compositor, go to Add > Group'
    bl_category = 'NMS'
    bl_label = 'Compositor nodes'

    def execute(self, context):
        path = os.path.dirname(__file__) + "/NMS/LightRigs_02.blend\\NodeTree\\"
        nodetree_name1 = "AO-Mix"
        bpy.ops.wm.append(filename=nodetree_name1, directory=path)
        nodetree_name2 = "ASC-CDL Presets"
        bpy.ops.wm.append(filename=nodetree_name2, directory=path)
        nodetree_name3 = "Blur"
        bpy.ops.wm.append(filename=nodetree_name3, directory=path)
        nodetree_name4 = "Frame"
        bpy.ops.wm.append(filename=nodetree_name4, directory=path)
        nodetree_name5 = "Logo-Over"
        bpy.ops.wm.append(filename=nodetree_name5, directory=path)
        nodetree_name6 = "Normal_FX"
        bpy.ops.wm.append(filename=nodetree_name6, directory=path)
        nodetree_name7 = "Vignette"
        bpy.ops.wm.append(filename=nodetree_name7, directory=path)
        nodetree_name8 = "ZoomBlur"
        bpy.ops.wm.append(filename=nodetree_name8, directory=path)
        return {"FINISHED"}

For some reason only the nodegroups Frame and Blur are appending. The other not.

  • I get no error message in the System Console and no message in the Info.

Tried:

  • Deleting pychache
  • Double-checked the Name, Label and Value (All the same name, for example: Frame).
  • Disabled the addon and re-enabled again and Refresh
  • Restart Blender.
  • All nodegroups have fake users, Saved the Blend-File
  • Checked Original ID in the Data API in the Outliner: all correct ID.
  • Double-checked Tabs / indention / spaces.

Any idea?

Awh Dang,
See, sometimes we spend half a day for such a small error.
The problem was: I used the wrong file-name.