Smart Select - 1.4.0_beta_2 updated by Nburn is now out!

blender2-80
add-ons
(jimpaw80) #142

what? What filename? it should be smart_select_1.4.0_beta

0 Likes

(jimpaw80) #143

Guys please let me know if this version is working for your Blender 2.8 version, on my end more or less everything runs smooth.

0 Likes

(Dheim) #144

Enabling the add-on gives me this error:

I’m using left mouse select and my viewport controls are Alt + LMB/MMB/RMB for rotate, pan, zoom.

0 Likes

(XYZero) #145

This is the only link for smart select I can find…v 1.3.2, for 2.79

0 Likes

(Dheim) #146

I see the 1.4.0 beta in my downloads.

1 Like

(XYZero) #147

Ok, I see, I have to go to the download page to see the 1.4.0_beta.
Thanks.

0 Likes

(jimpaw80) #148

Actually i sent an update mail to all of my buyers so you all should have gotten a mail with the new file attached in it.

0 Likes

(jimpaw80) #149

Thanks for the feedback! Did you try to uninstall the last version, restart blender then install this one?

0 Likes

(Dheim) #150

This was in 2.80 so there was no previous version for me to uninstall :slight_smile:

0 Likes

(jimpaw80) #151

Do you have time to talk on Skype? I can show you how it looks for me in maybe an hour if you want, and we can start from there?

0 Likes

#152

Yup, confirming reception from Gumroad
(if not in Inbox, look in Spam.)
Activated fine w/o error.
Will keep you posted…

0 Likes

(jimpaw80) #153

so you got no error?

0 Likes

#154

nope, none yet
blender-2.80.0-git.191b8951f7af-windows64 (2019-02-08 22:09)

0 Likes

(Dheim) #155

I don’t, sorry.

My guess would be that it has to do with me having a different-than-standard mouse setup for navigation. It always seems to screw up add-ons. :frowning:

1 Like

(nBurn) #156

I am not seeing any of these errors locally. Which build of Blender are you using? You can find the build info on the Splash Screen when Blender launches. You can also load the Splash Screen with the help menu drop down.

0 Likes

(Dheim) #157

image

0 Likes

(Nomo) #158

I also experience the same thing as Dheim.

1 Like

(jimpaw80) #159

Can you please provide some more information? What version are you using, mac/PC etc. I can talk soon on Skype if you can.

0 Likes

(Nomo) #160

It’s Windows. It’s actually exactly the same as Dheim. I believe that this is the result of using a alt+LMB Maya navigation keymap.

1 Like

(Dheim) #161

I would agree - it’s either that or using Left Mouse to select… or a combination of the two. I’m no programmer but the last line of the error dialogue I posted above says:

sel = bpy.context.window_manager.keyconfigs.active.preferences.select_mouse
AttributeError: 'NoneType' object has no attribute 'select_mouse'

So it feels like maybe it’s related to that? But again, I’m no programmer.

0 Likes